Op je binge-watch-lijstje: de modebewuste serie The Bold Type

Het is weer zondag, dus serveer ik een van mijn favoriete series, films en documentaires. Allemaal pareltjes om toe te voegen op je binge-watch-lijst – al zeg ik het zelf. Deze week de feelgood serie The Bold Type.

The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. En is een mix van Gossip Girl en The Devil Wears Prada.

De serie geeft je een glimp van drie vriendinnen, Jane, Kat & Sutton, die bij het toonaangevend modeblad Scarlet (vergelijkbaar met Cosmopolitan) werken.

The Bold Type een mix van Gossip Girl & The Devil Wears Prada

Jane heeft eindelijk haar droombaan als schrijfster bemachtigd en struggelt om haar identiteit als schrijfster te ontdekken. Kat is de daredevil van het stel en als social media verantwoordelijke gaat ze voor alles wat ze wil. Sutton ambieert een baan als stilist, maar werkt nu nog als personal assistant. Daarnaast heeft ze een stiekeme relatie met een flink wat oudere collega.

Een heerlijke serie om in een rotvaart te bingen terwijl je warm binnen ligt op de bank.

En niet geheel verkeerd om te weten. Niet alleen ik ben enthousiast, de kijkcijfers van de serie zijn ook goed genoeg. Zo komt er binnenkort al weer een tweede seizoen aan. YES!

Meer series in deze categorie? Dan ga je de serie Younger en Famous in Love ook fantastisch vinden!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything