Multitasken als een baas met de LG G6

Ik ben weer een paar weken verder en dus ook een stuk wijzer. Vertelde ik jullie laatst nog alles over de camera, ben ik achter nog een paar extreem handig functies gekomen. Zo kan je met de LG G6 multitasken als een baas.

Het toestel heeft namelijk een extra camera-app en die is uitermate geschikt om snel plaatjes te schieten en ze te bewerken. Zo kun je super snel checken of de foto die je al gemaakt hebt, geslaagd is, of dat je toch liever nog een plaatje maakt.

EXTRA CAMERA-APP

multitasken

Daarnaast is deze app ook echt top om creatief mee te werk te gaan. Zo heb je nog 4 toffe mogelijkheden. Ik ben vooral echt giga fan van geleide-opname!

  1. Bijpassen bij opname: hiermee kun je een foto maken met de frontcamera en met de backcamera tegelijkertijd. Zo kun je alles om je heen inclusief jezelf vastleggen!
  2. Momentopname: zoals de naam het al zegt. klikker-die-klik!
  3. Geleide-opname: dit is vooral chill voor het maken van stopmotion, waarbij je het vorige shot precies op dezelfde plek wilt hebben als je nieuwe shot. Normaal gesproken moet je dan achteraf de foto bijsnijden om ervoor te zorgen dat de iets precies op dezelfde plek stond als de vorige foto, maar met deze feature hoeft dat niet!
  4. Rasteropname: hiermee maak je een toffe collage.

multitasken LGG6MULTITASKEN

Wat ik verder echt heel fijn vind, is de mogelijkheid om een Word-document open te hebben en een nieuwtje online, zoals bijvoorbeeld alles wat er nieuw is in Instagram en Snapchat. Op deze manier kan ik super snel artikelen schrijven. Ik kan mij inlezen en direct notities maken om vervolgens als ik achter mijn laptop kruip, het artikel te schrijven en online te gooien. Easy does it.

Door op de sluitknop (rechtsonder) te tikken, krijg je de mogelijkheid om bepaalde apps in een splitscreen te zetten. Niet alle apps kun je in deze multitaskmodus gebruiken. Instagram en Snapchat bijvoorbeeld niet, maar ergens is dat ook wel logisch aangezien dat beeldvullende apps zijn.

GOOGLE ALS JE PERSONAL ASSISTANT

Wat je ook vooral moet doen is Google voor je aan het werk zetten. iPhone heeft Siri, maar de LG G6 (en ook alle andere Android-smartphones) hebben Google Now, je persoonlijke assistent. En dat is-ie echt. Zo krijg ik direct in mijn overzicht te zien dat ik binnenkort op reis ga naar Rome (klopt!) en zie ik ook de uitslag van dé wedstrijd van afgelopen week – die overigens in het water is gelopen…. Maar je krijgt ook direct het weerbericht te zien en nieuwsverhalen die interessant zijn voor jou. Geeft jouw weer ruimte om te multitasken.

Ik ben vooral fan van de mogelijkheid om apps snel te openen en bepaalde dingen snel op te zoeken via Google. Je tikt op de microfoon en bam(!), je stelt je vraag en Google weet antwoord.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything