L’oreal duikt ook in de techwereld en brengt een haarborstel uit

Tijdens de Consumer Electronics Market (CES) in Las Vegas lanceerde L’oreal samen met Withings een slimme haarborstel. De haarborstel zorgt ervoor dat je haar nog meer glanst en minder snel breekt.

De borstel, genaamd Hair Coach, geeft aan de hand van vibraties door hoe je je haren borstelt. In de borstel zitten sensoren en minuscule microfoons verwerkt die het geluid van brekende haartjes registreren. Deze gegevens worden doorgezet naar de bijbehorende app en hier komt dan een ‘kam profiel’ uitgerold. Kan je te snel of te hardhandig? Dan gaat de borstel trillen.

Hair Coach haarborstel analyseert kamgedrag

De gegevens van het kamgedrag kun je via de app bekijken en kan er een algeheel profiel van het kamgedrag worden opgebouwd. De software in de app wordt gebuikt om de haarkwaliteit te monitoren en raadt je natuurlijk L’oreal producten aan waarmee je jouw haren kunt verzorgen.

De Hair Coach is absoluut niet goedkoop en zal ongeveer 150 euro gaan kosten. Nog op zoek naar föhn? Dyson – ja, die van de stofzuigers – lanceerde afgelopen jaar een fantastische föhn.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything