Tover je iPhone om tot een Macintosch met deze gadget

Ben je nog op zoek naar een leuke standaard voor je iPhone voor op je nachtkastje? Zodat je terwijl je op je zij ligt nog ff een laatste Netflix aflevering kan kijken? Zoek niet langer want deze gadget tovert je iPhone om tot oldskool Macintosch. I like!

Ik spotte de standaard bij mijn vrienden van Want.nl en dacht direct ‘ik wil dit’ – overigens denk ik dat al snel. Maar dit is wel echt hartstikke handig, je schuift je iPhone er in en voilà, je hebt een mooi plekje voor je iPhone als je nog ’n serietje op bed wilt kijken. Hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je ‘m op je gezicht laat donderen – wat geregeld bij mij gebeurt.

Terwijl-ie in de standaard zit, wordt je iPhone opgeladen. Nu nog een screensaver waarop je de tijd kunt zien, en je hebt een awesome multifunctionele wekker.

Macintosh

Klassieke Macintosch voor 35 euro

De standaard is voor de iPhone 6, 6s en 7 gemaakt. Ik moet dus helaas nog even wachten tot een maatje groter. Je kunt ‘m scoren in zwart en wit. Uiteraard kies je dan voor klassiek wit, zoals de echte Macintosch ook was. Een standard kost 35 euro en kun je hier scoren.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything